FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS
FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS

az ország teljes területén

Az évente kötelező orvosi vizsgálat nem csak a munkáltató törvényi kötelessége, de felelősség is, hiszen a munkavállalóiról gondoskodó vállalathoz dolgozói sokkal jobban ragaszkodnak, nő a lojalitásuk és bizalmuk a cég felé.

A törvényileg kötelező foglalkozás-egészségügyi ellátás általunk értelmezett megvalósulása lényegesen több mint évente egyszer egy 10 perces rutinvizsgálat.
Amennyiben minket választanak foglalkozás-egészségügyi szolgáltatójuknak, egy olyan egészségügyi szakmai hátteret biztosítanak a cégük számára, amely láthatatlan kézként, de magabiztosan képviseli az egészségügyet a cég mindennapjaiban.

Miért válassza a Doctor 4 Business foglalkozás-egészségügyi ellátását?

 • mert mi valódi szolgáltatást nyújtunk, amivel ön többet spórol, mint amennyibe az kerül
 • mert az általunk ellátott cégeket számos díjjal jutalmazták dolgozói egészségprogramjaik kapcsán
 • mert a mi szolgáltatásunknál nem érzi magát a dolgozó „futószalagon”
 • mert orvos tulajdonosi hátterünk is erősíti alapelvünket: „fókuszban az egyén!”
 • modern környezet, barátságos hangulat
 • elérhető árak - megalkuvásmentes színvonal
 • széleskörű tapasztalatunkkal az egy-két fős mikro-vállalkozásoktól, nagyvállalaton át külföldi telephellyel rendelkező multi cégeket is ellátunk
 • teljesen egyedülálló komplex vállalati egészségprogramunk és kapcsolódó szolgáltatások széles köre is elérhető
 • Cégünk országos és nemzetközi ellátásban tapasztalt - rendelői hálózatunkat minden esetben az egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk. Aktuális rendelési helyszíneinkről honlapunkról folyamatosan informálódhat, illetve kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.Foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) alapszolgáltatás

Cégeink - a Doktorg Bt. és a Doctor 4 Business Kft. - 1999 óta állnak az egészségügy szolgálatában. Foglalkozás-egészségügyi ellátásban számos iparágban van tapasztalatunk: vegyi anyag-, élelmiszer-, építő, fémszerkezetgyártó hazai és multinacionális cégekkel, továbbá szervizekkel, boltokkal, éttermekkel, szállásadókkal, irodákkal, oktatási intézményekkel dolgoztunk együtt az évek során.

Vezető orvosunk szemlélete és gazdasági végzettsége lehet az alapja annak, hogy az általunk nyújtott üzemorvosi szolgáltatásokat mindig a költséghatékonyság szempontjából közelítjük meg: olyan szolgáltatást nyújtunk, amelyen Ön többet spórol, mint amennyibe az kerül. Kutatások azt mutatják, hogy a munkavállalók egészségébe fektetett pénz többszörösen megtérül!

Munkánkat minősíti, hogy ellátott munkáltatóink többször kiérdemelték az „Egészséges Munkahely” díját, üzemorvosi cégünket pedig “Kiválóság a foglalkozás-egészségügyben" díjjal ismerték el.

A Doctor 4 Business az alap – törvény által meghatározott vizsgálatnál bővebb csomagot ajánl leendő partner cégei számára. A vizsgálati csomag ebben a formában már lehetővé teszi, hogy az orvos és a munkavállaló is reális, bővebb képet kapjon az egészségügyi állapotáról – és az eredményekből kinyert statisztikai adatok alapján a cég is elindulhasson a gondoskodó vállalati magatartás útján.

A vizsgálati csomagot tetszőlegesen tudjuk bővíteni egyéb vizsgálatokkal, egészen a menedzserszűrésig. Szakmailag javasolt bővítési lehetőségek: laborvizsgálat, arteriográf, bőrgyógyászati szakvizsgálat, fogászati szűrés. Lehetőség van arra is, hogy különböző munkavállalói csoportok különböző vizsgálati csomagot kapjanak.

(Az alábbiakban a C kategóriájú munkavállalók vizsgálatának menetét mutatjuk be – lehetséges, hogy a munkakörnek megfelelően más vizsgálatra is szükség lehet.)

  TÁBLÁZAT NYOMTATÁSA Törvényileg kötelező vizsgálatok D4B Alap csomag D4B Extra csomag
Orvosi nyilvántartásba vétel, személyi adatok felvétele
Részletes egészségügyi nyilatkozat
A saját, családi és a foglalkozási kórelőzmény felvétele
Általános belgyógyászati fizikális vizsgálat
Vérnyomásmérés
Testsúly- és testmagasság mérés
Body Mass Index kalkulálás, testzsír százalék mérés
Zsiger zsír százalék mérés
Visus (látásélesség) szűrővizsgálat
Színlátás vizsgálat
Romberg (neurológiai) szűrővizsgálat
EKG (12 elvezetéses nyugalmi)
Vizelet tesztcsík vizsgálat
Vércukorszint mérés
Koleszterinszint mérés
Kilégzési (csúcsáramlás) mérés
Életmód tanácsadás
Munka alkalmassági igazolás kiadása

Kérjen cégére szabott ajánlatot:

doctorforbusiness@gmail.com
Tel.:   +36 30 211 8370
Írjon nekünk itt!


MENEDZSERSZŰRÉS
MENEDZSERSZŰRÉS


Minden munkáltatónak érdeke, hogy munkavállalói hosszú távon egészségesek maradjanak. A problémák megelőzéséhez elengedhetetlen a rendszeres szűrés, mely lehetővé teszi az elváltozások időbeni felismerését lehetőséget nyújt a megelőzésre.

Hangsúlyosan szűrjük azokat az állapotokat/betegségeket, melyek pont azokat a szerveket támadják meg, amelyeket a stresszes életmód is károsít. Ezek ugyanis a munkavállalók leginkább igénybe vett szervrendszereik. Ide tartoznak legfontosabbként a szív- és érrendszeri betegségek és ezek rizikófaktorai.

Ugyanakkor alapelvünk, hogy szűréseinknek az adott munkahelyben, munkakörben, beosztásban leginkább igénybe vett szervrendszereket kell megcélozniuk, így igény szerint az adott cég egyedisége alapján szűréseink összetételét módosíthatjuk.

Partnereink időbeosztását maximálisan tiszteletben tartva menedzserszűréseink jól szervezettségére kimondottan nagy hangsúlyt helyezünk.


Prémium Stressz menedzserszűrés csomagunk

 • Anamnézis felvétele
 • Testparaméter mérés
 • Fizikális vizsgálat, vérnyomásmérés
 • 12 elvezetéses EKG vizsgálat
 • Szemészeti szakvizsgálat
 • Laboratóriumi vizsgálatok
 • Speciális laborvizsgálati panelek
 • Vicardio szív-stressz mérő vizsgálat:
 • EEG-biofeedback
 • ZáróeredményExkluzív menedzserszűrés csomagunk a fentieken felül tartalmazza az alábbi vizsgálatokat

 • Terheléses EKG
 • Ultrahang diagnosztika
 • Fogászati szűrés:
 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Urológiai szakvizsgálat


Keressen bennünket bizalommal!

doctorforbusiness@gmail.com
Tel.:   +36 30 211 8370
Írjon nekünk itt!

contact

KAPCSOLAT

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!


KÉRJEN CÉGÉRE SZABOTT AJÁNLATOT!


DOKTOR 4 BUSINESS KFT.

doctorforbusiness@gmail.com
Tel.:   +36 30 211 8370

Kérjük, írja be az ellenőrző kódot:

captcha